Nucleuszorg

Nucleuszorg is een ondersteunende eerstelijns-organisatie van en voor huisartsen in Zeeuws-Vlaanderen.  
Nucleuszorg organiseert ketenzorg en ook de huisartsenposten. Ook de praktijkondersteuners van huisartspraktijk Sluis zijn gedelegeerd en ondersteund door Nucleuszorg.

ZorgSaam

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg.

Ook ons locale verzorgingshuis Rozenoord maakt deel uit van Zorgsaam.

Rozenoord

Hoogstraat 58 in Sluis

Tel: 0117 - 495800

voor meer info www.zorgsaam.org/

Zorgadviespunt

Regio Sluis

Tel: 0117-459194

E-mail: zap@zzv.nl

Locatie Gezondheidscentrum Antonius in Oostburg

Bij de zorgmakelaars van het Zorgsaam zorgadviespunt kan u terecht voor info betreffende verblijf in de seniorenkliniek of opname in verzorgings- of verpleeghuis in de regio.

www.zorgsaam.org/wonen/zorg-aanvragen/zorgadviespunt

Porthos Sluis = maatschappelijk werk

Porthos Sluis is de gemeentelijke balie voor ondersteuning en begeleiding op het gebied van Jeugd & Gezin, Werk & Inkomen, Wmo en Leefbaarheid & Burgerparticipatie. Alle inwoners uit de gemeente Sluis, van jong tot oud, kunnen terecht bij Porthos Sluis.

Iedereen krijgt wel eens met problemen te maken, dat hoort bij het leven. Vaak helpt het om er met familie, buren of vrienden over te praten. Of wellicht kan men de hulp inschakelen van een vrijwilliger via WeHelpen. Als dat niet lukt, kunnen inwoners rekenen op de deskundige hulp van Porthos Sluis. Samen met de hulpvrager kijken de medewerkers naar mogelijkheden en oplossingen, zodat iedereen zo veel mogelijk kan blijven meedoen aan de samenleving.

www.gemeentesluis.nl/Inwoners/Zorg_en_ondersteuning

De Kreek GGZ

De Kreek-Premiumzorg GGZ is een kleinschalige, gespecialiseerde instelling in Zeeuws-Vlaanderen voor de behandeling van volwassenen (vanaf 18 jaar) en kinderen en jeugd (tot 18 jaar) met psychische problemen.

Wij werken al jaren samen met De Kreek. Op maandag houden zowel de kinderpsychologe als de psychologe voor volwassenen spreekuur in Huisartspraktijk Sluis.

Met een team van een 20-tal ervaren psychologen vindt u wel iemand met wie het klikt.

www.dekreekpremiumzorg.nl

DE KREEK PREMIUMZORG GGZ
Nieuwstraat 19
4501 BA OOSTBURG

EMERGIS

www.emergis.nl/

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.