Vaccinatiebewijs :

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.


Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.


Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.


Stuurt u dan een bericht naar onze praktijk via info@huisartsensluis.nl , geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe via beveiligde e-mail.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.


Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Krijg toegang met de CoronaCheck-app

Met de app bewijs je dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Of dat je eerder corona hebt gehad. Je kunt CoronaCheck gebruiken voor toegang tot bepaalde plekken. Of om naar andere landen te reizen.

l voor meer info :

www.coronacheck.nlCOVID vaccinaties

Momenteel is er weinig COVID in de regio, er is nog geen noodzaak voor een algemene 3e vaccinatie maar misschien volgt deze later nog wel.

Wij hebben geen invloed op de schema's en groepen die gevaccineerd worden. Wij houden ons aan het schema zoals het door de overheid is opgesteld dat bepaalt wie wanneer wordt gevaccineerd met welk vaccin, cfr www.rijksoverheid.nl of de link hieronder.

Wij raden u aan u zeker te laten vaccineren, de (vermeende) bijwerkingen van het vaccin zijn verwaarloosbaar tegenover de symptomen van de Corona infectie.  

Voor meer info kan u terecht op volgende sites :

www.rivm.nl of bel 0800 - 1351

www.ggdzeeland.nl of bel 0113 - 249 480 (van 08.30 tot 18.00 uur)

www.coronavaccin.nl

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus